تمام مواد غذایی که در اطراف ما هستند و ما آنها را مصرف میکنیم هم مضرند و هم مفیدند.
باشگاه
خبرنگاران: سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی که باعث
باز نگه داشتن رگهای عروقی میشوند، گفت: غذاهایی که معمولاً برای باز شدن
رگها مفید هستند بیشتر موادی است که آنتیاکسیدان دارند مثل ویتامینهای
A,D,E که بیشتر در همه مواد غذایی به ندرت یافت میشوند و نمیگذارند رگها
بگیرد.
وی
ادامه داد: بنابراین باید در غذاها ویتامین مثل ویتامین E در جوانه گندم و
ویتامین D در مرکبات و ویتامین D در هویج که پیش ساز ویتامین A است و
همینطور در سبزیجاتی که با رنگ سبز تیره و سبزیجات زرد و نارنجی ویتامین A
دارند، ویتامین D در ماهیها و میگوها و در بعضی از روغنهای گیاهی یافت
میشوند و اخیراً در شیر هم به صورت مکمل اضافه میکنند تا شیرها غنی شوند.
متخصص
تغذیه خاطرنشان کرد: اگر مواد غذایی ویتامینها و آنتیاکسیدانها را
داشته باشند میتوانند به راحتی رگها را باز کنند و کمک کنند به رگهای
عروقی و مورد دیگر این است که این ویتامینها و آنتیاکسیدانها در املاح
نیز یافت میشوند مثل املاح زینک و روی اینها همه مواد مناسبی هستند که
باعث باز نگه داشته شدن رگهای عروقی میشوند.