ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مکهای تصفیه شده همان سدیم کلرید خالص است که مانند یک سم سلولهای بدن را تخریب و موجب بیماری میگردد. کتر حسن اکبری متخصص طب سنتی- اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص نمک طعام گفت: نمک طبیعی یا نمک معدن حاوی تمام عناصر به اندازهی کافی است نمکهایی که با نام نمکهای تصفیه شده ید دار در بازار وجود دارد به دلیل اینکه فقط حاوی سدیم و کلر میباشد دارای خاصیت سمی است که موجب مشکلات فشارخون، آسیب به سلولها و بیماری کلیه و آسیب های دیگر میگردد. در نمک طبیعی حضور عناصری همچون پتاسیم، روی و ... در کنار سدیم و کلر موجب خنثی شدن این خاصیت سمی در نمک میگردد.